Informații contradictorii. Poliția: câinele vinovat de uciderea copilului de patru ani nu era al unui ONG

Data publicării:
maidanezi haita captura

Actualizare 14.42. Agentul de pază din parc a fost amendat cu 300 de lei, a spus un purtător de cuvânt al Poliției Capitalei. Administratorului firmei de pază i s-a adus la cunoștință că angajatul a fost sancționat, urmează să se prezinte la secție cu toate documentele legale pentru a fi continuate verificările.

________________________

Surse din Poliție spun că, după ce au analizat crotaliile și cipurile celor șase câini care au fost ridicați de la locul incidentului au reușit să refacă istoricul animalelor.

De acolo a rezultat faptul că unul dintre cei șase câini comunitari ar fi fost adoptat, într-adevăr, de asociația Caleidoscop, dar nu este vorba despre animalul care avea pe el sângele copilului.

Urmează ca poliția să îl cheme la declarații pe președintele ASPA, cel care a făcut declarația din care reieșea că maidanezul care l-a omorât pe copil este adoptat de asociația Caleidoscop.

Polițiștii vor confrunta informațiile pe care le deține acesta cu datele pe care au reușit să le strângă pe parcursul acestei anchete.

Polițiștii au audiat deja mai multe persoane în acest dosar.

Un copil de 4 ani a fost omorât de câinii fără stăpân în apropierea Parcului Tei din Capitală. 

La trei zile de la tragedie, poliţia a anunţat primele sancţiuni împotriva proprietarului terenului unde s-a produs atacul, iar doi directori din primăria de sector riscă să-și piardă funcțiile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri