Mai mulți români și bulgari s-au tăiat cu sticle sparte lângă o biserică din Italia. "Era iadul", au povestit trecătorii îngroziți

Data actualizării: Data publicării:
bataie-italia
Două grupări de români și bulgari s-au bătut cu răngi și sticle sparte lângă o biserică din Italia. FOTO: Il Giornale

Două grupări de români și bulgari s-au bătut cu răngi și sticle sparte lângă o biserică din Italia sub privirile trecătorilor. O persoană a fost tăiată în zona capului și a gâtului și a ajuns în stare critică la spital. Oamenii care au asistat la violențe au povestit că bătăușii aruncau cu mese și cu scaune și că o baltă mare de sânge se formase lângă lăcașul de cult.

Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile în orașul Corigliano-Rossano, în timpul unei petreceri aniversare, în fața unui restaurant situat lângă biserica Santa Maria delle Grazie, scrie Il Giornale.

Violențele au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă, iar imaginile au fost analizate de polițiști care i-au identificat pe bătăuși. Trei bulgari sunt în arest la domiciliu și un român este în arest preventiv.

Potrivit declarațiilor martorilor, mai mulți cetățeni bulgari sărbătoreau o zi de naștere când trei cetățeni români, care nu fuseseră invitați, au intrat printre mese și au întrerupt toasturile.

Românii și bulgarii au început să se înjure și s-au luat la bătaie. În câteva clipe s-a declanșat iadul, scriu jurnaliștii italieni. Unul dintre patroni a fost grav rănit la gât, după ce a fost tăiat cu o sticlă spartă. Alți doi bărbați au fost răniți ușor. O baltă imensă de sânge apăruse la locul agresiunilor. Trecătorii au văzut cum bătăușii au început să arunce cu mese, scaune, sticle și alte obiecte.

La fața locului au intervenit carabinierii din Corigliano-Rossano, dar și echipaje de prim-ajutor.

Polițiștii au demarat imediat o anchetă.

Autoritățile din Calabria au condamnat ieri escaladarea violențelor care afectează Corigliano-Rossano.

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri