Marcel Iureş este invitatul ultimei ediţii a emisiunii „Imparţial”, moderate de Luca Niculescu

Data publicării:
luca si marcel iures

După aproape patru ani de emisie, Luca Niculescu îşi ia la revedere de la echipa Digi24 pentru a începe o carieră în diplomaţie. Pentru jurnalistul Luca Niculescu momentul este unul emoţionant. „Au fost patru ani foarte-foarte denși, în care m-am bucurat că am participat și eu la construcția acestei televiziuni ce a devenit repede un reper în România. Nu pot decât să le mulțumesc tuturor colegilor care au făcut ca această televiziune să fie ceea ce este. La despărțire, mă simt cumva ca în povestea lui Slavici : "un ochi râde, celălalt plânge"”, spune Luca Niculescu.

La înregistrările ultimei ediţii de „Imparţial”, colegii din echipa Digi24 au reuşit să îl surprindă pe Luca Niculescu. Fără ca el să ştie a putut urmări, în platoul emisiunii, mesajele venite de la Alice Iacobescu, Stelian Muscalu, Adina Goriţă, Andrei Tomescu, Dana Gonţ, Izabela Pănescu, Vera Secrieru, Elena Vijulie, Oana Zamfir, Laura Teodoru. Extrem de emoţionat de gestul colegilor săi, în prezenta invitatului de marcă, actorul Marcel Iureş, Luca şi-a luat „la revedere” de la telespectatorii Digi24.

În ultima ediţie de „Imparţial” de la Digi24, telespectatoriu vor fi martorii unui dialog viu şi al unei discuţii deschise despre actorie, viaţă şi principii. O lecţie despre cum ar trebui să aratăm noi, în fiecare zi, primită de la unul dintre cei mai titraţi actori români, Marcel Iureş.

Ultima ediţie de „Imparţial” poate fi urmărită duminică, 27 decembrie, de la ora 20.10, la Digi24.

Digi24 este un canal liber la retransmisie. Potrivit deciziei CNA din martie 2014, Digi24 este un canal intrat în grila must carry. Toţi operatorii de cablu din România au obligaţia să îl introducă în pachetul de bază.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri