O rochie semnată de un designer român a fost purtată la Oscar

Data publicării:
rochie FB

Bună seara, doamnelor şi domnilor! Eu sunt gazda dumneavoastră, Tamara Henry, într-o rochie Felba aici, la Beverly Hilton”, a spus Tamara Henry la evenimentul la care a purtat creaţia designerului român.

Pentru rochia pe care vedeta americană a prezentat-o cu mândrie, Ramona Felba a lucrat cinci zile. A folosit exclusiv materiale importate din Italia: mătase naturală şi pietre semipreţioase, fiecare fixată manual.

"Am făcut-o chiar pe ultima sută de metri pentru că, practic, eu credeam că Oscarul va fi pe 2 martie, ca şi anul trecut, şi, de fapt, ea m-a anunţat că este pe 22 februarie”, a spus creatoarea de modă Ramona Felba.

FOTO Facebook

Creaţiile Felba au ajuns la Oscar pentru prima oară anul trecut. Regizorul de film documentar Steven Barber a fost cel care, impresionat de creaţiile Ramonei, i-a propus să îi ducă rochiile în America, iar prima care a şi purtat una dintre ele a fost logodnica sa, Tamara Henry.

Ramona a rugat-o pe Tamara Henry să îi trimită rochia purtată la Oscarul de anul trecut, pentru că a fost foarte mediatizată şi toată lumea a vrut să o vadă. Pentru că nu ştia precis măsurile celei ce avea să poarte rochia, Ramona i-a lăsat în spate o eşarfă reglabilă.

Fiecare rochie a fost evaluată iniţial la aproximativ 1.000 de euro. Rochia de pe scena Oscarurilor de anul trecut este expusă într-un magazin al creatoarei din Arad şi poate fi închiriată cu 500 de lei pe seară.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri