O șoferiță beată și drogată s-a răsturnat cu mașina într-o intersecție din Arad, în timp ce fugea de poliție

Data publicării:
O șoferiță beată și drogată s-a răsturnat cu mașina într-o intersecție din Arad, în timp ce fugea de poliție
O șoferiță beată și drogată s-a răsturnat cu mașina într-o intersecție din Arad, în timp ce fugea de poliție. Foto: IPJ Arad

O femeie care s-a urcat beată și drogată la volan a fost urmărită de polițiștii din Arad kilometri întregi, după ce agenții au observat că mergea cu mașina haotic într-un sens giratoriu. Nu a oprit la semnale, așa că polițiștii au pornit pe urmele ei, însă, din cauza vitezei, autoturismul în care ea se afla s-a răsturnat.

Mihai Vălușescu, reporter Digi24: Polițiștii aflați în patrulare în municipiul Arad au observat că un autoturism circula haotic într-un sens giratoriu și au decis să pornească în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Șoferița nu a oprit și chiar a accelerat. Urmărirea a continuat câțiva kilometri, până la următorul sens giratoriu, unde, din cauza vitezei, femeia a pierdut controlul asupra autoturismului și mașina s-a răsturnat.

Femeia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Polițiștii i-au pus etilotestul, iar acesta a rezultat o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, șoferița a ieșit prozitivă la drug test, motiv pentru care a fost transportată la spital, pentru stabilirea substanțelor interzise pe care le-ar fi confirmat.

Totodată, femeia a fost amendată cu 2.600 de lei pentru mai multe infracțiuni pe care le-a comis, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru șase luni.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri