O tânără din Germania a căzut cu ATV-ul într-o râpă adâncă de 15 metri

Data actualizării: Data publicării:
tanata cazuta atv

O tânără de 19 ani din Germania a căzut, vineri, cu ATV-ul într-o râpă de 15 metri, în comuna Arieșeni, județul Alba. Aceasta a fost salvată de un echipaj Salvamont Alba și a fost preluată de o mașină SMURD care a transportat-o la UPU, informează Mediafax.

Potrivit Salvamont Alba, un echipaj de salvatori montani a intervenit vineri, în urma unui apel la 112, pentru acordarea primului ajutor și evacuarea unei tinere dintr-o zonă greu accesibilă.

Tânăra de 19 ani a căzut cu ATV-ul într-o râpă de 15 metri în satul Bubești, comuna Arieșeni, pe un drum comunal.

„Aceasta a suferit multiple traumatisme în urma unui accident cu ATV-ul, răsturnându-se cu acesta într-o râpă”, au transmis reprezentanții Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspo Alba.

Aceștia susțin că intervenția a fost dificilă, deoarece în zonă ningea abundent, iar tânăra se afla la circa 15 metri sub drum pe un teren foarte înclinat. „Victima acuza dureri în zona toracelui, menționând că în timpul căderii a fost surprinsă sub ATV”, au mai spus reprezentanții Salvamont.

Tânără a fost izolată termic și stabilizată, apoi a fost scoasă din râpă și preluată de un echipaj SMURD, care a transportat-o la UPU.

La locul incidentului au intervenit și Poliția și Jandarmeria.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri