Anchetă fără precedent. Un jandarm și iubita lui, acuzaţi că au exploatat sexual două fete

Data actualizării: Data publicării:
little boy unhappy sad and tress alone

Un jandarm din Suceava şi iubita lui sunt acuzați că au exploatat sexual două fete de 15 ani. Cei doi sunt bănuiți că găseau clienți pentru cele două fete minore, care se prostituau în locuința jandarmului și a prietenei sale, iar banii erau împărțiți în jumătate.

Un bărbat de 39 de ani din Suceava și prietena acestuia în vârstă de 20 ani sunt cercetați penal, sub control judiciar de DIICOT Suceava, pentru două infracțiuni de trafic de minore.

Procurorii DIICOT spun că jandarmul și prietena lui au propus, în 2016, unei fete de 15 ani să se prostitueze cu bărbaţi pe care îi vor aduce cei doi în apartamentul lor, iar banii obţinuţi să îi împartă în jumătate.

În 2017 cei dor ar fi racolat încă o fată de 15 ani pe care au convins-o să practice prostituția.

Procurorii au dispus reținerea jandarmului și a prietenei sale pentru 24 de ore și au cerut Tribunalui Suceava arestarea lor pentru 30 de zile, însă instanța a stabilit ca cei doi să fie cercetați sub control judiciar.

Imediat după ce a fost reținut, bărbatul care lucra la Detaşamentul de Jandarmi Câmpulung Moldovenesc, fiind angajat al Inspectoratului de Jandarmi Suceava încă din 2006, a demisionat.

„A plecat prin demisie în momentul în care a fost reținut. A fost angajat în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi în anul 2006. Noi nu mai putem luam măsuri împotriva acestuia, există un dosar penal instrumentat de procurori”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Suceava, lt.col. Bogdan Cornaci.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri