Un şofer beat și drogat a pierdut controlul volanului şi a lovit patru autoturisme parcate pe un bulevard din centrul Aradului

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Un şofer beat și drogat a pierdut controlul asupra maşinii şi a lovit patru autoturisme parcate pe o stradă din centrul Aradului. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un tânăr din Arad care s-a urcat la volan după ce a consumat droguri şi alcool a pierdut controlul asupra maşinii şi a lovit patru autoturisme parcate pe un bulevard din centrul oraşului.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, incidentul a avut loc pe bulevardul Decebal şi nu s-a soldat cu victime.

„Din cercetări, s-a stabilit că un arădean de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu mai multe autoturisme parcate. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibaţie alcoolică de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testarea cu apartul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru consum de metamfetamine”, a transmis IPJ.

Bulevardul Decebal este în centrul Aradului şi în mod obişnuit este foarte aglomerat, însă incidentul s-a produs dimineaţa foarte devreme, când erau puţine maşini în trafic şi nu erau pietoni.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri