Un tânăr de 23 de ani, fără permis de conducere, a intrat cu mașina într-un copac în timp ce încerca să scape de polițiști

Data publicării:
masina de politie pe strada
Tânărul de 23 de ani a fost transportat la spital, inconştient. FOTO: Shutterstock

Un tânăr de 23 de ani a fost transportat la spital, inconştient, vineri seară, după ce a intrat cu maşina într-un copac. El nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a călcat pedala de acceleraţie, iar agenţii au pornit imediat în urmărirea lui. În încercarea de a scăpa de echipajul care îl urmărea, tânărul a pierdut controlul volanului. El nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, transmite News.ro.

„În această seară, în jurul orei 18:40, în timp ce un tânăr de 23 de ani conducea un autoturism pe strada Ardealului din Caransebeş, din direcţia Iaz către municipiul Caransebeş, nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire efectuat de un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Caransebeş. Echipajul de Poliţie a pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, după aproximativ doi kilometri bărbatul care conducea autoturismul pierzând controlul asupra direcţiei de deplasare şi intrând cu maşina într-un copac de pe marginea drumului”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Imediat după producerea accidentului, unul dintre poliţişti a apelat numărul de urgenţă 112, solicitând sprijinul unui echipaj medical.

„Din primele verificări s-a stabilit că tânărul de 23 de ani, din Caransebeş, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul a fost transportat la spital în stare de inconştienţă”, a precizat IPJ Caraş-Severin.

Poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au făcut cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier, iar ancheta continuă în acest caz.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri