Un tânăr fără permis a murit după ce s-a răsturnat cu mașina. Alte 4 persoane, între care și un copil de 3 ani, au fost rănite

Data actualizării: Data publicării:
accident isu ialomita
Foto: ISU Ialomița / Facebook

Un tânăr de 24 de ani a murit și patru persoane, între care un copil de 3 ani, au fost rănite, duminică dimineața, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat între Roșiori și Chiroiu, în județul Ialomița. Bărbatul decedat conducea mașina, deși nu avea permis.

Mai multe echipaje de prim-ajutor și un elicopter SMURD au venit în sprijinul răniților.

Șoferul a rămas prins în mașină și a avut nevoie de descarcerare, însă după ce a fost scos, medicii au constatat că murise, relatează ISU Ialomița, citat de Mediafax.

Celorlalte victime le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenței.

Un bărbat de 49 ani, în stare gravă, a fost preluat și transportat cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgență București. Un alt bărbat, de 45 ani, avea mai multe traumatisme, unul cu vârsta de 22 ani, traumatism minor facial, escoriații la piciorul drept. Copilul, în vârstă de 3 ani, a suferit o contuzie la arcada stângă. Cei trei au fost duși la Spitalul din Municipiul Urziceni.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că șoferul nu avea permis de conducere.

„Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un tânăr de 24 ani din localitatea Roșiori, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, conducea un autoturism pe DC27, din direcția Roșiori către Chiroiu, ar fi părăsit partea carosabilă pe sensul său de mers și s-a răsturnat în afara șoselei”, au stabilit polițiștii din Ialomița.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri