Urmările furtunii din Capitală: copaci doborâți și mașini avariate

Data publicării:
masina copaci

Una dintre cele mai afectate zone a fost cartierul Titan. Aici, mai mulţi copaci au fost smulşi din rădăcină şi au avariat câteva maşini. Mai mult, reţeaua de canalizare nu a făcut faţă cantităţii mari de apă, care a inundat străzile din zonă.

Aproape că nu există străduțe în zona Titan pe care furtuna să nu fi lăsat urme. Copaci groși, de dimensiunea unui adult, au fost puși la pământ și au avariat grav mașinile parcate în zonă.

Până la apariţia pompierilor, oamenii au încercat să înlăture singuri crengile de pe maşini.

Proprietarii autoturismelor care nu aveau asigurare CASCO spun că vor da în judecată primăria, pentru a-şi recupera pagubele.

Vremea rea a provocat probleme și în restul ţării

La Târgoviște, o furtună a smuls acoperișurile mai multor blocuri din centrul orașului. Tot acolo, o maşină a fost avariată de un copac căzut. Iar în Timişoara, zeci de arbori au fost puşi la pământ de rafale.

Timp de jumătate de ora, municipiul Târgoviște a fost sub asediul furtunii. Ploaia a fost însoțită șI de grindină, iar vântul a suflat cu aproape 70 de kilometri la oră. Rafalele au doborît un copac, care a avariat un autoturism.

Echipaje de pompieri, dar și voluntari de la Primăria Târgovişte au sosit imediat la faţa locului. Echipele de intervenţie au tăiat copacul în bucăţi şi l-au îndepărtat. Reparațiile vor fi suportate de firma de asigurări. Vântul a smuls și acoperişurile a trei blocuri situate în centrul orașului. Acoperișurile vor fi reparate din banii locatarilor.

În Timișoara, zeci de copaci au fost doborâți de furtună și o stradă a fost inundată, după ce sistemul de canalizare nu a mai făcut față ploilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri