Vremea la noapte și mâine: Ploi și intensificări ale vântului de scurtă durată în aproape toată țara

Data publicării:
Meteo vremea nori Bucuresti cladirea Alpha Bank -Mediafax Foto-Diana Zaharia-1

 

În Bucureşti cerul va prezenta înnorări temporare, iar spre dimineaţă vor fi condiţii pentru averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 18...19 grade.

Mâine, în țară, vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, ce trecător pot lua aspect de vijelie, ziua local în zona de munte şi izolat în rest, iar noaptea mai ales în regiunile sudice.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar izolat, îndeosebi în Carpaţii Meridionali şi în Subcarpaţii Getici, cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi va cădea grindină. Temperaturile maxime, în scădere în cea mai mare parte a ţării, dar mai accentuată în estul teritoriului, se vor încadra între 19 grade în nordul extrem al Moldovei şi 31 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 10 şi 20 de grade.

În Bucureşti, mâine, cerul va fi temporar noros şi mai ales noaptea se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă, va fi în jur de 28 de grade, iar cea minimă de 17...19 grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare potrivit căreia de joi, de la ora 17.00, până vineri, la ora 02.00, în toate judeţele ţării vor fi ploi torenţiale, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi, în unele zone, căderi de grindină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri