Video Frații Tate au făcut noapte albă și au petrecut cu maseuze după decizia instanței

Data actualizării: Data publicării:
tate-masaj-digi24
Frații Tate au făcut noapte albă și au petrecut cu maseuze după decizia instanței. FOTO: Captură Digi24

Frații Tate au făcut noapte albă și au petrecut cu prietenii la vila din Voluntari, după ce instanța a decis că pot fi cercetați sub control judiciar. Andrew și Tristan Tate au chemat la petrecere și maseuze.

Prima noapte de libertate pentru frații Tate, după 10 luni de arest. Judecătorii bucureșteni au decis ca cei doi să fie cercetați în continuare sub control judiciar. Andrew și Tristan Tate vor avea voie să se plimbe prin Capitală, dar nu pot să plece din oraș.

Imediat după anunțul deciziei, a fost veselie mare la vila luxoasă din Voluntari. Mai mulți prieteni ai fraților Tate au venit să sărbătorească primele ore de libertate ale celor doi, după 10 luni.

Frații milionari au chemat și maseuze, ca să îi ajute să intre în atmosfera de relaxare deplină.

În martie, cei doi milionari au fost plasați în arest la domiciliu, după trei luni petrecute în spatele gratiilor.

Frații Tate au fost arestați la finalul lui 2022. Sunt acuzați de trafic de persoane în formă continuată, de viol și de constituire de grup infracțional organizat. Procurorii DIICOT spun că păcăleau fete prin metode amoroase pentru a publica videoclipuri ori fotografii pe diverse rețele sociale, din care scoteau bani cei doi frați. Fetele care nu erau de acord sau cereau să se retragă erau fie amenințate, fie șantajate, unele chiar agresate de complicii celor doi.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri