Iohannis participă la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea: Onorat să mă aflu la Londra, e un moment istoric

Data actualizării: Data publicării:
Carmen și Klaus Iohannis
Klaus Iohannis participă la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Foto: Captură Facebook Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis se află la Londra pentru a participa la recepția oferită de Regele Charles vineri seară, urmând ca sâmbătă, 6 mai, să ia parte la ceremonia încoronării. „Onorat să mă aflu astăzi la Londra, pentru a lua parte la festivităţile prilejuite de încoronarea Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea”, a transmis șeful statului, într-o postare pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Klaus Iohannis a adăugat că acesta este un moment istoric. „Onorat să mă aflu astăzi la Londra, pentru a lua parte la festivităţile prilejuite de încoronarea Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea, un moment istoric şi o celebrare a tradiţiilor monarhiei britanice”, a scris Klaus Iohannis, vineri pe Facebook şi a adăugat o fotografie alături de soţia sa Carmen Iohannis.

Potrivit agendei oficiale a preşedintelui Klaus Iohannis publicată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului va participa, vineri de la ora 19.00, la recepţia oferită de Majestatea Sa, Charles al III-lea şefilor de delegaţii, la Palatul Buckingham.

Sâmbătă, de la ora 13.00, preşedintele României va participa la ceremonia încoronării Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea şi a Reginei Camilla, la Westminster Abbey.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri