A fost reținut tânărul bănuit că a tăiat roțile mașinii polițistului care l-a filmat pe consilierul unui deputat PSD când îl amenința

Data actualizării: Data publicării:
consilier parlamentar psd

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi tăiat roțile mașinii personale a agentului din Prahova, care a filmat consilierul unui deputat PSD când înjură polițiștii, potrivit Mediafax.

Surse din cadrul IPJ Prahova susțin că tânărul de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit că a tăiat, în noaptea de marți spre miercuri, cu un cuțit două roți ale mașinii parcate în fața casei agentului din localitatea Păulești.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de polițiști din cadrul Poliției Ploiești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Potrivit IPJ Prahova, în noaptea de marți spre miercuri, polițistul din Păulești a sesizat colegilor că, în timp ce se afla în concediu de odihnă, o persoană i-a înțepat anvelopele mașinii personale. Surse judiciare au declarat că polițistul a primit mai multe amenințări.

„În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, ocazie cu care s-a constatat faptul că două anvelope ale autovehiculului parcat în fața imobilului de domiciliu al acestuia, prezentau urme de înțepare cauzate de un obiect înțepător-tăietor”, au transmis polițiștii.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ultraj.

Tupeu revoltător. Consilierul unui deputat PSD amenință un polițist: „Nu cred că trebuie să ai conflict cu mine. Îți arăt eu ție”

La începutul lunii septembrie, consilierul de atunci al unui deputat PSD din Prahova a fost filmat în timp ce înjură poliţiştii care îl verificau, după ce a oprit neregulamentar. Apoi, consilierul a plecat, dar a mers la Poliţie „unde a continuat să aibă un comportament neadecvat”. Poliţiştii au constatat că băuse.

Poliţiştii l-au amendat cu 2.875 de lei, pentru pentru oprire neregulamentară, conducere sub influenţa alcoolului, dar şi pentru adresare de injurii şi nerespectarea dispoziţiilor poliţiştilor. În plus, i-a fost reţinut permisul de conducere celui în cauză.

Deputatul PSD din Prahova, Laura Moagher, confirma atunci că Lucian Rădulescu era consilierul său şi a precizat că a întrerupt colaborarea cu acesta.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri