Judecătoarea care l-a condamnat pe Liviu Dragnea a ieșit la pensie. Iohannis a semnat decretul

Data publicării:
liviu dragnea conferinta nationala psd - ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru eliberarea din funcție de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție a Geaninei Cristina Arghir, pe motiv de pensionare, anunță Administrația Prezidențială. Magistratul a făcut parte din completul de trei judecători care l-a condamnat pe Liviu Dragnea.

„Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție a doamnei Geanina-Cristina Arghir – pensionare, la data de 25 noiembrie 2019”, informează Administrația Prezidențială.

Șeful statului a mai semnat alte două decrete privind eliberarea din funcție a altor două judecătoare, Simona-Cătălina Marinescu și Corina-Rodica Popovici, de la Curtea de Apel Oradea, pe motiv de pensionare.

Geanina-Cristina Arghir a făcut parte din completul de trei judecători care l-a condamnat pe Liviu Dragnea în dosarul DGASPC Teleorman.

Tot Cristina Arghir, în acea perioadă judecătoare la Curtea de Apel București, a făcut parte din completul care l-a condamnat pe Mohamad Munaf, implicat în răpirea jurnaliștilor români la Bagdad, în 24 aprilie 2008, la 10 ani de închisoare pentru fapte de terorism.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri