Miron Mitrea, judecat pentru corupție, spune că schimbările din Codul Penal nu sunt oportune

Data publicării:
miron mitrea mediafax

Actualizare 11.10. Judecat pentru corupţie, fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, consideră că modificarea Codului Penal nu este oportună. Deputatul PSD s-a declarat de acord cu Legea amnistiei şi graţierii, al cărui beneficiar ar putea fi chiar el.

„Nu e oportună. Este corect că deputații și senatorii nu sunt funcționari publici, dar nu e oportună modificarea acum”, a spus el. „Din când în cand, fiecare țară dă o amnistie din motive și creștinești, și mai ales administrative. Se întâmplă peste tot. Din 2002 nu a mai fost dată o aministie, eu am fost în guvern când am dat și nu îmi aduc aminte să fi fost scandal”, a subliniat Mitrea.

 _________________________________

Deputatul PSD i-ar fi cerut Irinei Jianu să îi dea materiale de construcţii, în valoare de 900.000 de lei, pe care le-a folosit pentru a renova locuinţa mamei sale. În schimb, el a promis că o va numi în fruntea Inspectoratului de Stat în Construcții.

La primul termen, cei doi au cerut magistraţilor să amâne judecarea dosarelor, pe motiv că nu şi-au angajat încă avocaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri