Nelu Iordache a fost „turnat” de ceilalți învinuiți

Data publicării:
03012013 20m 20nelu 20iordache-41830

Tribunalul București a decis ca omul de afaceri Nelu Iordache să mai rămână alte 29 de zile în arest pentru că martorii audiati, dar și ceilalți învinuiți au declarat că el este vinovat.

Mai mult, procurorii nu ar fi cerut prelungirea măsurii dacă acesta nu ar fi avut o atitudine agresivă, reiese din motivarea magistraților privind menținerea măsurii arestării preventive.

Cazul Nelu Iordache este unul dintre cele mai răsunătoare ale anului trecut.Nelu Iordache este în arest pentru că și-ar fi cumpărat un avion cu cele șase milioane de euro, fondurile europene, bani care erau destinaţi construcţiei autostrăzii Nădlac – Arad.

La începutul lunii decembrie, instanța Tribunalului București a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a omului de afaceri Nelu Iordache, administrator al companiei Romstrade, fiind admisă, astfel, cererea procurorilor anticorupție. Decizia a fost luată după opt ore de dezbateri.

Tot în luna decembrie, Romstrade, firma omului de afaceri Nelu Iordache, a intrat în insolvență. Tribunalul Giurgiu a admis cererea unei firme de construcții din Iași și a numit deja un administrator judiciar. Cererea companiei ieșene nu este însă singura adresată justiției pentru declararea falimentului Romstrade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri