Sari la conținut

Radu Mazăre: Am documente devastatoare pentru DNA în dosarul în care sunt acuzat de luare de mită

Am o veste devastatoare pentru ăştia de la DNA: nişte documente devastatoare pe care le depun la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Şi eu şi Ministerul Justiţiei din România am primit documentul din partea Ministerului Justiţiei din Liechtenstein şi o să-l depunem la Înalta Curte săptămâna aceasta, când o să cer ridicarea interdicţiei de părăsirea a ţării”, a declarat joi, primarul Constanţei,Radu Mazăre, citat de Mediafax.

El nu a vrut să ofere detalii, spunând doar că este un document-protest al Ministerului Justiţiei din Liechtenstein către Ministerul Justiţiei din România legat de modul în care ar fi fost folosite acte trimise din ţara respectivă.

„L-au primit oficial Ministerul Justiţiei din România, trebuie să răspundă la el. Este un protest adresat Ministerului Justiţiei din România de către ministrul Justiţiei din Liechtenstein privitor la modul în care au folosit documentele trimise de Liechtenstein. Orice probă care se obţine trebuie obţinută legal, printr-o comisie rogatorie”, a spus Radu Mazăre.

Interceptări în „dosarul Mazăre”: „Toată lumea să aibă un profit”. Primarul Constanței: Sunt scoase din context

Primarul Constanţei este acuzat de procurorii DNA că ar fi primit 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern pentru ca acesta să câştige contractul pentru construirea locuinţelor sociale din campusul social „Henri Coandă”. În acest dosar, Radu Mazăre este sub control judiciar, având interdicţia de a părăsi ţara.