Șofer cu permisul suspendat, prins că gonea cu 128 de km/oră. Și-a abandonat mașina pe câmp, după o cursă nebună cu poliția pe urme

Data publicării:
sofer urmarit de politie
După o urmărire ca în filme cu poliția pe urme, șoferul și-a abandonat mașina pe un teren agricol și a fugit. Fotografie cu caracter ilustrativ. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Maramureș s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins în trafic, cu permisul suspendat, în timp ce gonea cu 128 de km/oră. Când s-a văzut cu poliția pe urme, șoferul și-a abandonat mașina pe un câmp și a fugit. A fost prins și, pentru că existau indicii că ar fi drogat, a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, scrie ZiarMM. Totodată, pentru că a refuzat să le deschidă polițiștilor ușile autoturismului, aceștia i-au sigilat și ridicat mașina pentru percheziție.

Incidentul a avut loc marți, pe raza comunei Tulghieș, județul Maramureș. Șoferul gonea cu 128 km/oră în localitate, așa că polițiștii au pornit în urmărirea lui.

"La ieșirea din orașul Șomcuta Mare, autoturismul a ieșit din raza vizuală a polițiștilor. La scurt timp, autoturismul a fost găsit abandonat pe un teren agricol, fiind încuiat. În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat conducătorul autoturismului ca fiind un bărbat, de 33 de ani, din Mireșu Mare", transmite IPJ Maramureș.

Ulterior, șoferul a fost identificat pe raza localității de domiciliu, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

"Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive. Menționăm că aceasta nu repezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului substanțelor interzise", transmit polițiștii.

În paralel, agenții au descoperit că bărbatul are permisul de conducere suspendat. În plus, pentru că a refuzat sa deschidă ușile mașinii pentru control, polițiștii i-au sigilat și ridicat autoturismul pentru percheziție.

Acum, bărbatul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri