Luptă între doi fraţi pe bancheta din spate a maşinii pentru că unul dintre ei a vrut să îşi înjunghie străbunicii aflaţi în faţă

Data actualizării: Data publicării:
Campaigners Call For Tougher Knife Laws
Foto: Guliver / GettyImages

Un copil de 12 ani din Texas a salvat vieţile străbunicilor săi, luptându-se cu fratele său vitreg în timp ce acesta se pregătea să îi înjunghie mortal cu un cuţit de pe bancheta din spate a maşinii, relatează CNN.

Lucian Adrian Johnston, în vârstă de 20 de ani, şi-a rănit străbunicii cu cuțitul în zona capului şi gâtului, de pe bancheta din spate a maşinii, după ce bătrânii i-au spus că va trebui să se mute din casa lor pentru că are un comportament nepotrivit.

Tânărul ar fi reușit probabil să îi înjunghie mortal pe străbunicii săi, dar fratele său vitreg mai mic, Sacha, în vârstă de 12 ani, a reuşit să îi ia cuţitul din mână cu forţa şi l-a aruncat pe fereastra maşinii.

L-am prins pe la spate şi l-am tras spre mine pentru a îl opri din a o înjunghia din nou pe bunica”, a declarat băiatul. Încăierarea dintre cei doi fraţi a durat ceva vreme, iar copilul spune că fratele său i-a rupt degetul şi l-a lovit cu capul în gură, slăbindu-i un dinte.

Când maşina a fost oprită, Johnston a luat-o la fugă pe jos. A fost arestat, luni, după ce a fost văzut în spatele unei case. Tânărul de 20 de ani este cercetat acum pentru vătămare cu o armă letală.

Cei doi bătrâni, o femeie în vârstă de 92 de ani şi un bărbat în vârstă de 76 de ani, sunt în afara oricărui pericol şi urmează să se recupereze complet, au declarat autorităţile din Texas.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri