Video&Foto Microbuz răsturnat pe autostradă, la Nădlac: O persoană a murit. A fost activat planul roșu de intervenție

Data actualizării: Data publicării:
3
Microbuz răsturnat pe autostradă, la Nădlac. FOTO: ISU Arad

Un microbuz cu 11 oameni la bord s-a răsturnat, vineri după-amiază, între Nădlac şi Arad, pe autostrada A1. A fost activat Panul roşu de intrevenţie. Potrivit IGSU, o persoană a murit.

Conform sursei citate, a fost activat Planul roşu de intervenţie iar la faţa locului au fost trimise mai multe unităţi SMURD, elicopterul medical şi autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Microbuzul este răsturnat în afara părţii carosabile şi nu sunt persoane încarcerate, însă o persoană a decedat şi opt au suferit diverse răni.

„După prima evaluare medicală, sunt nouă victime, dintre care o persoană a suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi o persoană prezintă diverse traumatisme”, a transmis ISU, care precizează că ceilalţi şapte pasageri au răni aparent uşoare.

„Intervenția este în dinamică. Este vorba, din păcate, despre un deces, o persoană în stare mai gravă pe care o preia eleciptorul SMURD, iar restul persoanelor sunt de cod verde, nu necesită transport la spital, ba chiar îl refuză. Persoana în stare mai gravă va fi transportată cel mai probabil la Timișoara”, a declarat Raed Arafat, la Digi24.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județelor Arad a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului au fost trimise 1 unitate de terapie intensivă mobilă, 3 ambulanțe SMURD, 5 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad și a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD”, a informat ISU.

1
Microbuz răsturnat pe autostradă, la Nădlac. FOTO: ISU Arad
2
Microbuz răsturnat pe autostradă, la Nădlac. FOTO: ISU Arad
3
Microbuz răsturnat pe autostradă, la Nădlac. FOTO: ISU Arad

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri