Sari la conținut

O locomotivă care tracta şapte cisterne cu butan a luat foc

O locomotivă care tracta şapte cisterne cu butan a luat foc în mers, joi dimineaţă, în localitatea Topolovăţu Mare, din judeţul Timiş, existând pericol de explozie.

ACTUALIZARE. Incendiul  a fost stins de pompieri, iar pericolul de explozie a fost îndepărtat, vagoanele fiind decuplate, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Banat”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” din judeţul Timiş, Elena Megherea, a declarat pentru News.ro că pentru stingerea incendiului pompierii au intervenit cu şase autospeciale, iar la faţa locului s-au aflat şi două echipaje de prim-ajutor. 

 

------------------------------------------------------------------------------

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” din judeţul Timiş, Elena Megherea, a declarat pentru News.ro că un incendiu a izbucnit la o locomotivă în localitatea Topolovăţu Mare, din judeţul Timiş.

"Din primele informaţii un incendiu a izbucnit la o locomotivă care trăgea şapte cisterne cu butan gaz. Acum se deplasează la locul  incidentului echipaje ale ISU. Se pare că a luat foc locomotiva şi nu se reuşea decuplarea cisternelor, existând pericolul de exploziei”, a declarat Elena Megherea.

La locul intervenţiei s-au deplasat şase autospeciale ale ISU Timiş şi două echipaje SMURD, precum şi patru ofiţeri, inclusiv inspectorul şef al ISU ”Banat”, Lucian Mihoc.

Pe aceeași temă