Cei doi bărbați din mașina care a căzut în Dunăre au fost găsiți morți

Data actualizării: Data publicării:
scafandrii cauta doi barbati care au cazut cu masina in dunare
Foto: Getty Images

ACTUALIZARE. Cei doi bărbați care se aflau în mașina care a căzut sâmbătă dimineață în Dunăre au fost găsiți morți, anunță pompierii din Ialomița. Șoferul autoturismului a supraviețuit pentru a reușit să iasă singur, la scurt timp după producerea accidentului. El este cel care a sunat la 112.

În cursul dimineții de sâmbătă, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești au fost alertați că pe Brațul Borcea al Dunării un autoturism a căzut în apă. În jurul orei 10:30, mașina și cele două persoane au fost găsite. Cei doi bărbați au fost declarați decedați, a anunțat ISU Ialomița. 

Știrea inițială:

O mașină în care se aflau trei persoane a căzut în Dunăre, după ce șoferul ar fi vrut să facă o manevră de întoarcere. Acesta a reușit să iasă la suprafață, a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Potrivit ISU Ialomița, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare. Scafandrii îi caută pe ceilalți doi bărbați. 

Salvatorii de la Stația de pompieri Fetești au fost alertați, prin apel la 112, în cursul dimineții de sâmbătă 3 iulie a.c. în jurul orei 03.35, că în Brațul Borcea al Dunării pe raza comunei Bordușani, un autoturism a căzut în apă, informează ISU. 

În interiorul mașinii se aflau 3 bărbați cu vârste cuprinse între 38 și 50 de ani, din care un bărbat de 38 de ani s-a autoevacuat, iar ceilalți 2 au rămas captivi în interior. Bărbatul a fost cel care a alertat echipele de căutare-salvare și în cel mai scurt timp, au plecat spre locul evenimentului două echipaje de salvatori cu o autospecială și o barcă, aceștia executând misiuni de monitorizare.

La fața locului a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița care a acordat primul ajutor medical bărbatului care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Fetești.

Salvatorii au început căutările cu barca pneumatică.

În sprijin, au fost solicitați și scafandrii militari din cadrul ISU București-Ilfov.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri