Ambasada Suediei, postare amuzantă cu trimitere la engleza lui Costel Alexe

Data actualizării: Data publicării:
postare cu o pizza pe contul de fb al ambasadei suediei la bucuresti
Ambasada Suediei la București, postare amuzantă cu aluzie la engleza lui Costel Alexe Foto: Facebook Ambasada Suediei

Limba engleză îl încurcă pe Costel Alexee, președintele Consiliului Județean Iași. Acesta a încercat, într-o ședință, să pronunțe denumirea în engleză a unei asociații, dar nu a mai reușit să citească până la final. Filmarea a devenit imediat virală pe internet, iar Ambasada Suediei în România nu a ratat ocazia să se amuze pe seama fostului ministru al mediului.

Cunoscuți pentru non-conformismul și umorul postărilor de pe contul de Facebook, cei care se ocupă de comunicare la Ambasada Suediei în România au postatfotografie cu o pizza și cu mesajul: „Din meniul de prânz al ambasadei: pizza cu banane, curry, brânză și stafide, alune, BAM BAM, știți voi...”. Un mesaj cu trimitere la tentativa lui Costel Alexe de a rosti numele în engleză al unei asociații, o tentativă eșuată care s-a încheiat cu „bam, bam, bam”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu e prima dată când limba engleză îi pune probleme fostului ministru al mediului, în vârstă de 37 de ani. La un summit internațional de mediu, acesta a avut mari probleme de pronunție în limba lui Shakespeare. Iată momentul:

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri