Antonescu: Delegaţia Permanentă a PNL va discuta cazul senatorului Tudor Chiuariu

Data publicării:
CRIN ANTONESCU PRESEDINTELE PNL - MEDIAFAX-2

„Eu nu comentez sentinţe judecătoreşti. Am observat că există confuzii la unii comentatori şi politicieni. Am făcut comentarii şi poate o să fac comentarii despre tot felul de cauze, dar nu am comentat niciodată o sentinţă judecătorească, indiferent de ceea ce cred despre ea”, a declarat, vineri seară, la Iaşi, liderul PNL Crin Antonescu, la finalul galei "România pentru toţi românii", organizată de TNL la Teatrul Naţional din municipiu, citat de Mediafax.

Întrebat dacă PNL va lua în discuţie situaţia lui Chiuariu la Delegaţia Permanentă a partidului din 1-2 februarie, Antonescu a răspuns: „Da, sigur că vom discuta”.

Tot vineri seară, purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, că liberalii nu comentează decizia instanţei în cazul senatorului Tudor Chiuariu, dar speră ca acesta „să depăşească momentul personal greu şi să rămână alături de PNL”.

Fostul ministru al Justiției, Tudor Chiuariu, a fost condamnat, vineri, la trei ani și jumătate închisoare cu suspendare, în timp ce fostul ministru al Telecomunicațiilor, Zsolt Nagy a primit patru ani închisoare cu suspendare în dosarul „Poșta Română”. Verdictul este mai aspru decât cel pronunțat de o instanță anterioară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri