Candidatul stângii la Cotroceni, subiect de glume și ironii

Data publicării:
daniel constantin captura

Într-o discuţie surprinsă de jurnaliştii stiripesurse.ro, Victor Ponta îi mărturiseşte lui Puiu Haşotti că va fi candidatul Partidului Social Democrat. Dialogul se încheie cu o ironie pe seama unei posibile candidaturi a liderului UNPR, Gabriel Oprea.

Puiu Hașotti: Cine o să fie candidatul PSD-ului?

Victor Ponta: Tot eu.

Puiu Hașotti: A, tot tu? Uite mă, vorba lui Crin, de ce nu el? (arată spre Gabriel Oprea, preşedintele UNPR)

Gabriel Oprea: Hai, lasă!

Fostul candidat al PSD, Mircea Geoană declara săptămâna trecută că se va înscrie şi el în cursa pentru Cotroceni, dacă forurile de conducere din partid vor susţine un candidat care nu este membru PSD. Intenţiile sale sunt contestate de Partidul Conservator.

„Partidul Conservator nu cred că îl va susţine pe dl. Geoană. Nu am nimic cu el, dar în conjunctura actuală nu are șanse să câștige președinția României. Noi am spus, ca partid, că susținem candidatul PSD, dar dacă acel candidat se numește Victor Ponta”, a spus președintele conservatorilor, Daniel Constantin.

Victor Ponta îi transmite lui Mircea Geoană că, dacă vrea să candideze, trebuie să-şi convingă mai întâi colegii de partid.

„În măsura în care pe 1 august se depun candidaturi și dacă sunt mai multe, să avem alegeri preliminare şi în septembrie, la congres, să ajungem cu o decizie luată de toată lumea”, a spus Victor Ponta.

Candidatul PSD va fi desemnat oficial în luna septembrie. Anterior, Victor Ponta declara că se va înscrie în cursă dacă partidul îi va cere acest lucru. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri