Cătălin Ivan: PNL și PDL se unesc împotriva PSD. Nu-i înțeleg pe liberali, fac jocul lui Traian Băsescu

Data publicării:
catalin ivan - fb-1

Este o alianță împotriva a ceva și nu o alianță pentru ceva. Cele două partide se unesc împotriva PSD. Este o alianță anti-PSD. Dacă pe democrat-liberali îi pot înțelege, pentru că am fost adversari foarte mult timp, pe cei de la PNL nu prea îi înțeleg, pentru că ei au fost până de curând în alianță cu noi, împotriva democrat-liberalilor, i-au criticat la fel de dur, pe bună dreptate, cum am făcut și noi. Acum, deodată, sunt prieteni și fac jocul lui Traian Băsescu”, a spus Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD, pentru Digi24.

Ivan a adăugat că Alianța USL era „împotriva unui regim care făcea foarte mult rău românilor”.

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai spus că oferta rămâne valabilă pentru membrii PNL nemulțumiți de deciziile luate de conducerea partidului.

Noi păstrăm oferta refacerii USL până la congresul PNL de la sfârșitul acestei luni, după aceea n-are sens să insistăm, dacă PNL a plecat deja pe alt drum, acela al reîmprietenirii cu Traian Băsescu”, a menționat el.

Cătălin Ivan a spus că PSD nu va avea emoții, după anunțul făcut în această seară de liderii PDL și PNL în privința unui candidat comun la alegerile prezidenţiale din această toamnă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri