Ciolacu îi critică pe liberali: Am răsfoit programul de guvernare, așteptam remedieri. E în continuare copy/paste din programul PSD

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu1

Marcel Ciolacu a declarat luni că „a răsfoit” programul de guvernare propus de Guvernul Orban 2 și că se aștepta la „anumite remedieri”. „Au venit în continuare cu copy/paste din programul de guvernare al PSD-ului”, a conchis liderul interimar al PSD.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, într-o conferință de presă, că după ce a răsfoit programul de guvernare propus de Guvernul Orban 2 a concluzionat că acesta este „în continuare cu copy/paste din programul de guvernare al PSD”.

„Am răsfoit și noi un pic din programul de guvernare al guvernului pe care nu-l va vota nimeni, asta am înțeles până acum din declarațiile tuturor forțelor politice și ale tuturor deputaților. Ne așteptam să fie anumite remedieri ale programului de gurvernare doi, la programul de guvernare unu al guvernului Orban... Au venit în continuare cu copy/paste din programul de guvernare al PSD-ului. Măcar public ne-am dori să nu mai atace acel program de guvernare, dacă tot îl copiază”, a declarat Ciolacu.

Președintele interimar al social-democraților a anunțat că miercuri, 19 februarie, PSD va avea Birou Executiv în care se va stabili ce vor face social-democrații în ziua votului de învestitură de Guvernului Ludovic Orban 2.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri