Cîrstoiu nu se retrage din cursa pentru Primărie: „Dragi Nicuşor şi Piedone, nu mai speraţi degeaba”

Data actualizării: Data publicării:
catalin cirstoiu rade
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru funcția de primar general al Capitalei. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a răspuns cu ironie scenariului privind retragerea sa din cursa eelctorală, spunând că va intra în Cartea Recordurilor ca „primul candidat retras care câştigă alegerile”.

„Hai că m-au retras şi azi din cursa electorală. Fenomenul se manifestă zilnic, de la început. Nici nu apucasem să fiu desemnat candidat şi eram deja retras”, a scris Cătălin Cîrstoiu vineri, într-un mesaj pe Facebook.

El afirmă, ironic, că practic, va intra în Cartea recordurilor ca „primul candidat retras care câştigă alegerile”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Eu nu-s prea retras de felul meu aşa că nicio şansă, dragi Nicuşor şi Piedone, nu mai speraţi degeaba”, le transmite Cătălin Cîrstoiu contracandidaţilor săi în cursa pentru Primăria Capitalei.

În spaţiul public a început să fie vehiculat scenariul retragerii lui Cîrstoiu, după o serie de devăluiri apărute în presă.

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, coordonator al campaniei PSD-PNL în București, a afirmat joi seară că filialele PSD şi PNL din Bucureşti îl susţin pe Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei și că „este foarte târziu să retragi candidat din cursă cu atât de puţin timp înainte de declanşarea oficială a campaniei” electorale.

Ea este de părere că „este imposibil de retras candidatul” în această fază de precampanie electorală.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a spus, de asemenea, că medicul Cătălin Cîrstoiu este supus unui „jihad” și că l-a încurajat să rămână „natural”.

„De mult timp nu am mai văzut un jihad aşa pe un candidat. (...) Sunt ferm convins - nici nu am intrat în campanie, suntem în precampanie - că în viitoarea perioadă domnul Cătălin Cîrstoiu va şti să dea şi explicaţii, şi argumente. E normal, nefiind obişnuit cu politica, câteodată să răspunzi. Eu l-am încurajat şi personal, şi public, şi-l încurajez în continuare să rămână Cătălin Cîrstoiu, natural, cum este el”, a afirmat Marcel Ciolacu vineri.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri