Comisie pentru anchetarea șefei DNA? Ce spune deputatul Rădulescu

Data actualizării: Data publicării:
CATALIN RADULESCU - INQUAM GANEA
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Un parlamentar PSD cere o nouă comisie de anchetă, care ar urma să verifice activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Cătălin Rădulescu, supranumit „deputatul Mitralieră”, condamnat definitv la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită, o acuză pe Laura Codruţa Kovesi că minte. Procurorul-şef al DNA a fost criticat şi de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă într-un dosar de corupţie.

Laura Codruţa Kovesi: Asistăm, în ultima perioadă, la un festival disperat al inculpatilor, unul în care inculpați condamnați sau trimişi în judecată spun neadevăruri. Acest atac vizează îngenuncherea statului roman, umilirea societății și umilirea cetățenilor români.

Călin Popescu Tăriceanu: Dânsa nu vede bârna din ochiul ei, al instituţiei şi caută să găsească defecte în ochii altora.

Cătălin Rădulescu, deputat PSD: Doamna Kovesi minte cu nerușinare, în continuare. Mă și miră că după atâta timp, dânsa nu a înțeles că toate minciunile vor ieși la iveală. Trebuie să anchetăm să vedem cine a stat la baza acestui grup organizat infracțional, de crimă organizată, care se numeşte DNA . Cine sunt păpușarii din spatele acestui DNA, care și-au dorit să distrugă, să submineze statul de drept și democrația. Nu am văzut nicio faptă de corupție. Care sunt banii care s-au recuperat de la hoți? Nu am văzut decât comenzi politice, comenzi date de cineva.

Citiţi şi: De ce nu cere Toader revocarea lui Kovesi

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri