Controversa voturilor „pentru” din partea PNL. Orban: Niciun vot de la liberali. Ciolacu: Cel puțin 3 voturi au venit de la PNL

Data actualizării: Data publicării:
ludovic orban motiune inquam octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu a declarat la Digi24 că din partea PNL au fost cel puțin trei voturi „pentru” la moțiunea de cenzură depusă de PSD și UDMR. Asta, în timp ce Ludovic Orban a spus, tot la Digi24, că de la liberali nu a votat nimeni în favoarea moțiunii.

„Ce s-a întâmplat astăzi este victorie în primul rând pentru români. Se respectă democrația în sfârșit. Guvernul Orban plecase într-un abuz de putere de neimaginat și de asta a fost și acest scor. Totuși, suprinzător și pentru noi, de 261 de voturi”,a declarat Marcel Ciolacu la Digi24.

„Voturile au venit de la toate forțele politice. Au fost voturi și de la PNL. Ar trebui să fie un semnal de alarmă. Din informațiile mele au fost cel puțin trei voturi de la PNL”, a mai spus președintele interimar al PSD.

Despre Ludovic Orban care a declarat că de la PNL nu a venit niciun singur vot, Marcel Ciolacu spune că minte. „Domnul Orban continuă să mintă și să păcălească lumea”, a spus Ciolacu.

„De la PNL nu a fost niciun vot. Cine face afirmații că a existat un parlamentar PNL care a votat împotriva Guvernului, minte cu nerușinare. Avem filmate toate voturile. Toți parlamentarii PNL au votat împotriva moțiunii. Dacă e să cauți parlamentari, e doar un vot care nu ne iese. Doamna senator Hărău a votat corect. E un alt vot. Sunt convins că nu e din PNL, pentru că au votat la vedere”, a declarat Ludovic Orban.

O altă controversă: Susține sau nu ALDE propunerea PSD/Pro România pentru funcția de premier?

Cât privește o susținere din partea ALDE a propunerii PSD/Pro România pentru funcția de premier, Marcel Ciolacu a confirmat acest lucru: „Am avut o discuție astăzi cu domnul Tăriceanu, și individuală, și comună, atât cu domnul Tăriceanu, cât și cu domnul Ponta. A rămas ca în aceste zile, ore, vom rămâne în contact în continuare”, a încheiat Marcel Ciolacu.  Asta, în ciuda faptului că Tăriceanu a negat o înțelegere pe acest subiect.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri