Crin Antonescu: O remaniere guvernamentală poate surveni oricând 

Data publicării:
crin antonescu1 RESIZE-Mediafax Foto-Marius Dumbraveanu-2

"Nu a existat şi nu există nicio discuţie despre reaşezarea ponderii, reîmpărţirea ministerelor, 70 cu 30, 48 cu 52, absolut deloc! Tot ceea ce-am discutat şi tot ceea ce ştiu că doreşte să propună premierul sunt nişte completări la protocolul USL de natură, să spunem, organizatorică, şi legat de un calendar al obiectivelor, al obiectivelor nu doar de guvernare, al obiectivelor care sunt politice şi parlamentare, cum ar fi de pildă regionalizarea. Nu s-a pus problema să începem să tragem de ministere şi de miniştri, iar despre o remaniere premierul ieri a dezminţit. Nu are aşa ceva de gând, nu mi-a spus nici mie", a spus Crin Antonescu

Liderul liberalilor a arătat însă că o remaniere poate să survină oricând, menţionând că aceasta nu este o chestiune care se anunţă cu trei luni înainte.

"Remaniezi pe cineva atunci când din diverse motive e mai bine ca omul respectiv să fie înlocuit. Deocamdată, premierul nu simte o asemenea nevoie, nu are o asemenea situaţie şi nici noi, ca PNL, pentru că la urma urmei şi noi putem să cerem în ce-i priveşte pe miniştrii noştri o remaniere, dar nu e cazul", a explicat Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri