DOCUMENT. Prima versiune a scrisorii anti-Dragnea. Jurnalist: "Bădălău e cel care a venit cu ea"

Data actualizării: Data publicării:
dragnea-badalau

"Aceasta e prima variantă a Scrisorii din PSD. Nu cred că a apărut până acum. Niculae Bădălau e cel care a venit cu ea şi le-a cerut celorlalţi să o semneze. Până la final au adunat 25 de semnături pe ea. Citiți punctul 1. Cum e să spui azi că nu ai știut că se dorea demisia lui Liviu Dragnea?", scrie jurnalistul Cristian Andrei, pe contul său de Facebook. (Click pe link-ul de mai jos pentru a accesa documentul)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Documentul publicat de jurnalistul Cristian Andrei pune într-o lumină nouă ultimele declaraţii lui Niculae Bădălău

Preşedintele PSD Giurgiu spune că nu a votat împotriva liderului partidului Liviu Dragnea, la şedinţa Comitetului Executiv de săptămâna trecută, ba mai mult, nici nu a fost de acord să ceară demisia acestuia, spune el. La o conferinţă de presă susţinută la Giurgiu, senatorul PSD a precizat că scrisoarea pe care el a semnat-o nu conţinea această cerinţă, ci a fost adăugată ulterior, în timp ce el se afla în concediu cu familia. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri