Doi candidați din partide diferite au programe electorale identice

Data publicării:
23112012 20plagiat-34978

Ciprian Rogojan, cunoscut ca membru al trupei Sistem, spune că el este primul care şi-a făcut public programul. Celălalt candidat, Toader Mihali, primar în oraşul Borşa, se declară surprins de această coincidenţă.

Construirea unui complex hotelier de 5 stele dotat cu spa, cazino, sală de spectacole şi conferinţe: sunt obiective pe care le regăsim şi în "Planul Rogojan", dar şi în "Proiectul Mihali". Pasaje întregi, trase parcă la indigo, figurează în ambele platforme electorale distribuite alegătorilor din judeţ.

De exemplu, la punctul 4 găsim în ambele programe „realizarea unor parcuri industriale şi de cercetare de tip ecologic şi un pavilion expoziţional”.În materie de cultură, ambii candidaţi vor să reabiliteze urgent toate insituţiile de cultură şi sălile de spectacole.

Culmea asemănării este punctul 7: „stimulare materială a tuturor artiştilor plastici, actori, cântăreţi, sculptori şi meşteri populari pentru ca oraşul să fie zilnic expresia unui atelier de creaţie deschis şi un mare punct de atracţie turistică".

Ce spun cei doi despre această coincidenţă...

„Nu mă deranjează, mă onorează”

„Eu am șapte programe, din care el a extras patru programe prin metoda copy/paste binecunoscută. Nu e nicio problemă, nu mă deranjeaza…Nu îl cunosc pe d-nul Mihali, am auzit despre el lucruri bune, lucruri frumoase. Nu mă deranjează, chiar mă onorează”, a spus Ciprian Rogojan, candidat ARD.

„Pfoaaaai, asta a fost făcută împreună cu staff-ul de campanie.Dacă îmi ziceți că e copy/paste…nu știu…sunt total, total surprins. Trebuie să fac o mică anchetă, să văd despre ce este vorba”, a declarat Toader Mihali, candidat al Partidului Ecologist.

Cei doi vor să fie senatori. Ciprian Rogojan este candidatul Alianţei România Dreaptă în colegiul 1, iar Toader Mihali candidează în colegiul 3 din acelaşi judeţ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri