Sari la conținut

Klaus Iohannis, despre platforma lansată de C. P. Tăriceanu: Sunt hrăniți de PSD să rupă puțin din PNL

Avem de-a face cu o mână de oameni folosiți de PSD, hrăniți, atrași de PSD pentru a mai încerca să rupă puțin din PNL. Eu sunt printre cei care au privit lucrurile cu destul de multă relaxare. Majoritatea colegilor sunt de-a dreptul revoltați. Aceşti oameni, începand cu Tăriceanu și miniștrii sunt oameni cărora partidul le-a dat demnități importante în acest stat. E posibil, dacă se transformă în partid, să plece 3, 4, 5, 10 oameni, dar pentru un partid mare ca PNL nu e nicio problemă. Dacă cei foarte nemulțumiți pleacă, poate pentru PNL nu e nicio pagubă”, a spus Klaus Iohannis, președintele interimar al PNL, într-o ediție specială a Jurnalului de seară, dedicată Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

De altfel, Klaus Iohannis a mai spus despre cei care au plecat din PNL pentru a face parte din platforma politică lansată de Călin Popescu Tăriceanu„sunt frustrați”.

Călin Popescu Tăriceanu şi-a lansat plaftorma politică, un răspuns la acţiunile actualei conduceri a Partidului Naţional Liberal.

În discursul ţinut în faţa susţinătorilor, fostul lider liberal l-a criticat pe Klaus Iohannis, acuzându-l că vrea să folosească partidul pentru a ajunge la Cotroceni. Liberalii care s-au alăturat aşa-numitului Grup de Iniţiativă pentru Păstrarea Identităţii Liberale contestă fuziuniea cu PDL şi aderarea la familia popularilor europeni.

La evenimentul de lansare a Grupului de Iniţiativă pentru Păstrarea Identităţii Liberale au participat 15 parlamentari liberali care nu vor afilierea la PPE şi anunţata fuziune cu PDL.