Klaus Iohannis, despre platforma lansată de C. P. Tăriceanu: Sunt hrăniți de PSD să rupă puțin din PNL

Data publicării:
klaus

Avem de-a face cu o mână de oameni folosiți de PSD, hrăniți, atrași de PSD pentru a mai încerca să rupă puțin din PNL. Eu sunt printre cei care au privit lucrurile cu destul de multă relaxare. Majoritatea colegilor sunt de-a dreptul revoltați. Aceşti oameni, începand cu Tăriceanu și miniștrii sunt oameni cărora partidul le-a dat demnități importante în acest stat. E posibil, dacă se transformă în partid, să plece 3, 4, 5, 10 oameni, dar pentru un partid mare ca PNL nu e nicio problemă. Dacă cei foarte nemulțumiți pleacă, poate pentru PNL nu e nicio pagubă”, a spus Klaus Iohannis, președintele interimar al PNL, într-o ediție specială a Jurnalului de seară, dedicată Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

De altfel, Klaus Iohannis a mai spus despre cei care au plecat din PNL pentru a face parte din platforma politică lansată de Călin Popescu Tăriceanu„sunt frustrați”.

Călin Popescu Tăriceanu şi-a lansat plaftorma politică, un răspuns la acţiunile actualei conduceri a Partidului Naţional Liberal.

În discursul ţinut în faţa susţinătorilor, fostul lider liberal l-a criticat pe Klaus Iohannis, acuzându-l că vrea să folosească partidul pentru a ajunge la Cotroceni. Liberalii care s-au alăturat aşa-numitului Grup de Iniţiativă pentru Păstrarea Identităţii Liberale contestă fuziuniea cu PDL şi aderarea la familia popularilor europeni.

La evenimentul de lansare a Grupului de Iniţiativă pentru Păstrarea Identităţii Liberale au participat 15 parlamentari liberali care nu vor afilierea la PPE şi anunţata fuziune cu PDL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri