Liderii social-democraţi, în şedinţă de taină într-o fostă bază secretă

Data publicării:
arsenal park

Condiţiile de cazare nu vor fi draconice, pentru că fosta bază secretă a fost transformată între timp într-un elegant complex turistic.

Există soluţii şi pentru pesediştii nostalgici după un regim cazon, pentru că doritorii pot dormi pe paturi amplasate pe afeturi de tun sau în TAB-uri.

Cei care vor confort pot opta pentru apartamentele „Colonel” sau pentru vilele „General”, unde o noapte de cazare costă între 80 şi 150 de euro.

Iar dacă şedinţa Comitetului Executiv se va dovedi una tensionată, pesediştii îşi pot vărsa nervii în poligonul de tragere. Un pachet de zece cartuşe Kalaşnikov costa 125 de lei.

De asemenea, pesediştii pot trage şi cu pistoale Glock sau Jerico, cu cartuşe de 9 mm, contra sumei de 100 lei.

Complexul oferă, contra cost, instrucţie militară, treasure hunt, lupte de Airsoft, lupte de Paintball, tir cu arme de paintball, tir cu arme de airsoft, plimbare cu transportul şenilat (850 lei tura de 30 de minute), tură enduro (150 lei/ora).  

 Pentru 10 euro pe zi oaspeţii au acces la piscina interioară, saună, cameră de relaxare, sala de fitness. Tratamentul „anticelulitic cu ciocolată şi mentă” costă 150 de lei/90 de minute, iar tratamentul „terapeutic pentru dureri de spate” costă 50 de lei/40 de minute.

Fabrica de muniţie a fost scoasă la vânzare în 2003 şi achiziţionată de societatea timişoreană Timco, membră a Bega Grup, deţinut de oamenii de afaceri Marius şi Emil Cristescu, scrie Mediafax.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri