Moise Guran participă la ședința USR. Jurnalistul s-ar putea înscrie astăzi în partid

Data publicării:
moise guran facebook
Sursa: Facebook/Moise Guran

Jurnalistul Europa FM, Moise Guran, participă miercuri la ședința Biroului Național al USR. Conform unor surse din partid, jurnalistul ar putea decide astăzi să semneze adeziunea. Dan Barna a anunțat deja organizarea unei conferințe de presă comune, la finalul ședinței.

Sursele citate susțin că Moise Guran și-ar fi dat deja acordul să intre în partid, urmând să se ocupe de partea de comunicare și strategie, dar și de coordonarea campaniilor electorale din 2020. 

Liderii USR le-au transmis partenerilor din PLUS încă de la începutul săptămânii că dacă Moise Guran va accepta propunerea, el va fi coordonatorul campaniilor electorale. Până la finalul acestei săptămâni, liderii USR-PLUS au stabilit să completeze Comitetul Executiv al Alianței cu un responsabil pentru coordonarea campaniilor electorale din 2020 și un responsabil pentru politici publice.

Dan Barna a declarat la Digi24 că discuțiile cu Moise Guran sunt avansate.

„Moise Guran este o persoană publică în acest moment care ia în considerare destul de serios să se implice în viaţa politică, să se implice în acest proiect care este alianţa USR-PLUS. (...) Discuţiile pe care le avem vizează o implicare reală, nu doar un serviciu cumpărat”, a declarat președintele USR.

Jurnalistul Moise Guran a confirmat oferta primită de la USR PLUS pentru a coordona campanile electorale, într-un interviu dat la postul de radio pentru care lucrează.

„Nu voi fi consultant politic, îți garantez că nu voi lua bani pentru a oferi consultanță politică, este dincolo de principiile mele.”, a spus Moise Guran, la Europa FM.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri