NOSTALGII. Candidați redutabili pentru Theodor Stolojan: Ioan Rus și Mircea Geoană

Data publicării:
6122012 20stolo 20contracand-37308

Întrebat fiind care a fost cel mai redutabil contracandidat al său cu care s-a confruntat în campanii, Stolojan a menționat numele lui Ioan Rus și a lui Mircea Geoană.

„Au fost o serie de oameni cu care puteai să te confrunți pe teme economice. În 2000, când am intrat eu în politică, era Ioan Rus, de la PSD, care avea un simț al lumii afacerilor. Domnul Geoană făcuse progrese pe linia cunoașterii problemelor reale ale României. Din păcate a avut goluri în pregătirea de candidat pentru Președinție sau pentru Primăria Municipiului București”, a declarat Stolojan în emisiunea „Imparțial”.

Stolojan: Ar fi fost bine dacă ARD își desemna și el un candidat de premier

Theodor Stolojan a declarat la Digi24 că ar fi fost bine dacă „ARD își desemna și el un candidat de premier, un virtual premier”.

„Se putea și mai bine”, a spus el despre mersul campaniei ARD. „Am trecut prin țarăși am văzut că în unele zone această vizualizare a candidaților e mai slabă decât în alte părți. Depinde de ce fel de primari sunt într-o localitate sau alta, dacă sunt ARD sau USL”.

„Putea fi mai bine. Eu cred că ar fi fost bine dacă ARD își desemna și el un candidat de premier, un virtual premier. Sigur că a fost această înțelegere între copreședinții Alianței, care au considerat că, fiind alegeri pentru Parlament, să nu meargă în această etapă cu candidatul de premier”, a subliniat Stolojan.

Theodor Stolojan: Să înceapă exploatarea la Roșia Montană

Liderul eurodeputaților PDL, Theodor Stolojan, a mai discutat, la Digi24, despre problema „Roșia Montană”.

Avem această problemă cu Roșia Montană, cu aurul. Putem discuta încă zeci de ani. Acolo creăm locuri de muncă, se pot folosi tehnologii care să nu fie rele pentru mediu. Exact! (n.r. să înceapă exploatarea). Să adoptăm decizia. Investitorii nu pot să ne aștepte. Noi trebuie să spunem da sau nu”, a afirmat Theodor Stolojan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri