PSD renunţă la prezentarea programului de guvernare, pentru că nu are aviz de la DSU: Congres cu 5.000 de persoane s-a putut

Data publicării:
placuta cu sigla psd pe perete
PSD renunţă la prezentarea Programului de guvernare, pentru că nu a primit aviz din partea DSU. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

PSD a anunţat, miercuri, că prezentarea Programului de guvernare nu va mai avea loc pentru că nu a primit avizul DSU pentru desfășurarea evenimentului. "Congres cu 5.000 de persoane s-a putut", au transmis social-democrații într-o postare pe Facebook.

Reprezentanții PSD intenționau să organizeze un eveniment în cadrul căruia urma să fie prezentat programul de guvernare, însă DSU nu a eliberat avizul necesar. 

"Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, prezentarea programului de guvernare al PSD, cu 20 de oameni în sală, nu a primit avizul DSU”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

Prezentarea Programului de guvernare era programată pentru  miercuri, la ora 19.00.

"PSD respectă legea și renunță să facă acest eveniment. Românii vor afla de la fiecare ministru PSD care sunt prioritățile noastre la guvernare", au adăugat reprezentanții PSD.

La finalul lunii septembrie, la București a avut loc Congresul PNL la care au participat aproximativ 5.000 de persoane.

Întrebat despre acest aspect, Alexandru Rafila, cadidatul pentru a prelua funcția de Ministru al Sănătății, a afirmat că dacă acesta este cadrul legal, decizia reprezintă un gest de responsabilitate.

"Mi se pare o decizie de responsabilitate din partea PSD care consideră că protejarea sănătăţii publice este mult mai importantă decât lansarea miniştrilor care vor face parte din Guvern", a spus Alexandru Rafila, după audierea din Parlament, unde a primit aviz pozitiv pentru Ministerul Sănătății.

Citește și: Alexandru Rafila: DSU și-a făcut bine treaba, dar măsurile trebuie luate de Ministerul Sănătății, nu de altă instituție

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri