Socialiștii europeni îl felicită pe Marcel Ciolacu pentru pachetul de măsuri fiscale: „Bună treabă!”

Data actualizării: Data publicării:
Premierul Marcel Ciolacu.
Premierul Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / George Călin

Socialiștii europeni au salutat miercuri măsurile fiscale asumate de Guvernul condus de premierul Marcel Ciolacu. „Bună treabă!”, i-au transmis aceștia prim-ministrului român.

Grupul PES arată că Marcel Ciolacu a făcut o treabă foarte bună și astfel România nu va risca pierderea fondurilor europene.

„Întotdeauna am susținut un sistem fiscal corect. Susținem pe deplin decizia luată de Guvernul României și Partidul Social Democrat pentru a stabiliza bugetul, a proteja oamenii și a evita pierderea banilor europeni”, a transmis Partidul Socialiștilor Europeni (PES), într-un mesaj postat pe contul de Twitter (X).

Reprezentanții PES spun că Ciolacu a făcut o „treabă bună” cu menținerea cotei de TVA și a cotelor mici la alimente, medicamente, energie și cărți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, marţi, în şedinţă comună pentru asumarea răspunderii Guvernului pe proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare.

De la tribuna Parlamentului, premierul Marcel Ciolacu a declarat că „de astăzi s-a terminat cu dubla măsura, cu privilegiile la stat, cu excepțiile peste excepții din mediul privat și cu banii făcuți ușor din evaziune fiscală”. El a adăugat că „astăzi se termină cu șmecheria, Guvernul își asumă răspunderea pentru că România nu se mai poate baza doar pe munca celor cinstiti iar pe ceilalți să nu îi deranjeze nimic”

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri