Socrul lui Victor Ponta îl avertizează pe Crin Antonescu

Data publicării:
ilie sarbu resize -Mediafax Foto-Raul Stef

Vicepreşedintele PSD, Ilie Sârbu, le transmite liberalilor să înveţe din greşelile altora şi să nu forţeze o ruptură a Uniunii Social Liberale, care ar duce la trecerea PNL în opoziţie.

Un partid care gândeşte serios și responsabil pentru toţi membrii săi, în nicio variantă nu ar pleca de la guvernare, decât dacă nu are de ales, dar așa, din propria inițiativă, cred că ar fi o mare greșeală, pe care am făcut-o noi în 2009”, a declarat Ilie Sârbu.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, spune că poate trece cu vederea atacuri venite de la simpli membri PNL, precum Ludovic Orban, dar nu şi peste cele ale lui Crin Antonescu.

Liderul liberal a declarat, săptămâna trecută, că Victor Ponta nu-l atacă direct, ci prin ceea ce el a numit „dulăii PSD”, printre care Ilie Sârbu şi Ioan Rus.

Eu eventual pot să fiu numit membru al familiei Ponta şi în niciun caz dulău (...) Să dea Dumnezeu să nu fie aşa, să nu ajungă şi dânsul în situaţia în care să nu mai conteze afirmaţiile, ca la domnul Orban”, a comentat Ilie Sârbu.

Ilie Sârbu este printre liderii PSD care l-au criticat deschis pe Crin Antonescu pentru poziţia faţă de proiectul Roşia Montană.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri