Sorin Grindeanu: Pe 1 martie încep lucrările și pe Lotul 3 al Autostrăzii Moldova - A7

Data publicării:
Lotul 3 al Autostrăzii Moldova - A7
Investiţia se ridică la 1,09 miliarde de lei, fără TVA. Foto: Facebook/Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat marți, într-o postare pe Facebook, că lucrările pe Lotul 3 al Autostrăzii Moldova - A7 vor începe pe data de 1 martie. Constructorii turci vor avea la dispoziţie 1,09 miliarde de lei, fără TVA, şi 20 de luni pentru realizarea celor 13,90 km de autostradă, precizează Grindeanu. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Pe data 1 martie încep lucrările şi pe Lotul 3 al Autostrăzii Moldova (A7)! Asocierea de constructori turci are la dispoziţie 1,09 miliarde de lei (fără TVA) şi 20 de luni pentru construcţia celor 13,90 km de autostradă”, a scris Sorin Grindeanu, marţi pe Facebook.

Ministrul Transporturilor a mai spus că pe traseul acestui lot finanţat prin PNRR, care se desfăşoară între Dumbrava, judeţul Prahova şi intersecţia şi Municipiul Buzău, vor fi construite: un nod rutier (Spătaru) la intersecţia cu DN 2; un nod rutier (Buzău) la intersecţia cu DN 2B; şase poduri; un pasaj superior peste CF triaj şi peste DN 2B.

„Este ultimul din cele 13 loturi ale A7 (între Ploieşti şi Paşcani, finanţate prin PNRR) care intră în execuţie şi pe care trebuie să se circule cel mai târziu în anul 2026”, a completat Grindeanu.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri