Valeriu Turcan: Cred că acum Crin Antonescu începe să își croiască drum cu adevărat în campania prezidențială. Merge pe o temă care a polarizat națiunea

Data publicării:
crin antonescu1 RESIZE-Mediafax Foto-Marius Dumbraveanu-2

Subiectul dezbătut a fost scandalul politic iscat de proiectul Roșia Montană. Astăzi, Crin Antonescu a declarat că Victor Ponta „face un joc destul de parșivel”. Premierul a spus despre Antonescu: Nu m-ați auzit în trei ani criticându-l în public.

„Victor Ponta a alimentat suspiciunile. Crin Antonescu acum a avut ocazia ideală pentru a se duce pe o temă ce a polarizat națiunea. S-a poziționat de partea celor 80% care sunt împotriva proiectului, a preluat inițiativa. De o săptămână, Victor Ponta, pentru prima oară în istoria USL, e în defensivă și cu fiecare zi care vine se îngroapă și mai mult”, a spus el.

„Acum cred că Antonescu începe să își croiască un drum cu adevărat în campania lui prezidențială, până acum nu s-a poziționat pe teme de maxim interes public. Acum se duce pentru prima oară pe o astfel de temă, să vedem ce va face în continuare, cred că a ajuns la concluzia că PSD nu poate evita situația în care va avea propriul candidat la președinție”, a adăugat Valeriu Turcan.

„A scăpat de Sorin Oprescu, după scandalul cu câinii. Primul pe lista unui posibil prezidențiabil PSD era Victor Ponta, acum acesta e într-o defensivă din care nu reușește să iasă. Nu e obișnuit cu astfel de abordări”, a mai spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri