Victor Ponta: Congresul PNL-PDL, o reunire a „nebunilor şi mişeilor” sub acelaşi acoperiş

Data publicării:
victor ponta plin de entuziasm-2

Victor Ponta reaminteşte că, în timp ce în data de 26 iulie 2012 reprezentanţii PSD şi PNL au organizat mitingul USL pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, doi ani mai târziu, la aceeaşi dată, are loc Congresul pentru aprobarea fuziunii PNL-PDL.

La „26 iulie 2012, la Romexpo se aflau liderii USL (adică PSD, PNL, PC, Sorin Oprescu şi mulţi alţii) alături de românii care doreau să pună capăt "Regimului Băsescu" . În Piaţa Revoluţiei erau Băsescu şi oamenii lui (Blaga, MRU, Macovei şi alţi susţinatori si profitori ai aceluiaşi "Regim"!)”, au postat cei care gestionează pagina de Facebook a lui Victor Ponta.

„26 iulie 2014 - la Palatul Parlamentului se reunesc reprezentanţii "Regimului Băsescu" (tot Blaga, MRU, Macovei şi alţii la fel) ca să se unească cu reprezentanţii PNL (parlamentari, preşedinţi, primari şi alţi demnitari aleşi toţi în funcţii în 2012 ca reprezentanţi ai USL care atunci luptau cu "Regimul"!)”, se menționează în aceeași postare.

Concluzia lui Victor Ponta este că „trădătorii câştigă întotdeauna doar pe termen foarte scurt, dar ruşinea lor e compensată de o funcţie în "Partidul cu 100 de conducători" (sau o reunire a "nebunilor şi mişeilor" sub acelaşi acoperiş!)”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri