VIDEO. Nicolae Ciucă și Rareș Bogdan au mers la cumpărături în piață: Niște pătrunjel, domn' președinte, ia uitați ce miros are

Data publicării:
bogdan ii da lui ciuca sa miroasa patrunjel
Nicolae Ciucă a mers la cumpărături în piață, însoțit de liberali. Foto: Captură TV Digi24

A început antrenamentul pentru anul electoral. Politicienii fac incursiuni tot mai dese în spațiul public, printre oamenii de rând, iar astăzi a fost rândul lui Nicolae Ciucă. Liderul PNL s-a plimbat printre tarabele din piață, în Șimleu Silvaniei și, într-un exercițiu de imagine, a cumpărat de-ale gurii de la producătorii locali.

Vin alegerile, așa că politicienii se întorc brusc printre oamenii care ar putea să le dea voturile de încredere la anul. Și unde altundeva ar putea avea cele mai mari șanse să atragă atenția oamenilor... decât în piețele aglomerate din localități. Acum, i-a venit rândul lui Nicolae Ciucă, liderul PNL, care pare să fi descoperit mirosul trufandalelor din vestul țării.

Rareș Bogdan: Și niște pătrunjel... Domn' președinte, ia uitați ce miros are! Pătrunjel adevărat!

Și nu a fost singur, ci alături de colegii săi de la vârful PNL - Lucian Bode și Rareș Bogdan, care au plecat acasă cu legume cumpărate de la negustorii locali.

Toate au fost cumpărate de politicieni cu bani gheață.

Mișcarea de imagine a liderului PNL este similară cu planul de campanie al lui Marcel Ciolacu. Liderul PSD, de cel puțin două luni a coborât la firul ierbii și s-a afișat în mijlocul fermierilor de la care a cumpărat produse tradiționale.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri