Viorica Dăncilă s-a lepădat la Bruxelles de discursul anti-UE

Data publicării:
Romania Government
(AP Photo/Vadim Ghirda)

Viorica Dăncilă a reconciliat PSD cu partidul socialiștilor europeni, anunță social-democrații, joi, într-un comunicat. Mai mult decât atât, PSD susține că ” liderii PES au apreciat atitudinea proeuropeană a președintelui interimar al PSD, Viorica Dăncilă, precum și schimbarea abordării politice a noii conduceri a Partidului Social Democrat”

Viorica Dăncilă, președintele interimar al Partidului Social Democrat și prim-ministru al României, a participat joi, la reuniunea liderilor Partidului Socialiștilor Europeni. 

“Mă bucur să revin alături de marea familie a socialiștilor și democraților europeni. Pentru mine și colegii mei din Partidul Social Democrat este extrem de importantă reluarea dialogului și consolidarea relației cu prietenii și partenerii din marea noastră familie europeană. Împreună suntem mai puternici, iar partidul pe care îl conduc este determinat să întărească relația cu familia social democrată europeană și să participe activ în luarea celor mai bune decizii pentru toți cetățenii europeni”, a spus Viorica Dăncilă, citată de comunicatul partidului.

”În cadrul discuțiilor, liderii PES au apreciat atitudinea proeuropeană a președintelui interimar al PSD, Viorica Dăncilă, precum și schimbarea abordării politice a noii conduceri a Partidului Social Democrat. De asemenea, au fost transmise aprecieri pentru rezultatele foarte bune obținute de România în exercitarea mandatului Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene”, mai susține PSD. 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri