Accident pe faleza din Constanța. O femeie a căzut, după ce o balustradă a cedat

Data publicării:
cazinou constanta

Femeia a vrut să-şi facă o fotografie, aşa că s-a sprijinit de balustradă. Prima bară a cedat, iar aceasta a căzut în gol.

Noroc că a sesizat bărba-su şi a apucat-o de mână, că altfel praf se făcea. Deci cădea cu capul pe piatră, nu se mai scula. Şi i-a atenuat căderea”, a spus un martor ocular.

Femeia a fost dusă de un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa, iar după o serie de investigaţii, medicii au lăsat-o să plece. Turista nu a depus plângere.

Li s-a acordat şi întregul suport pentru a-şi continua vacanţa în condiţii bune. Suportul este mai mult moral”, a declarat Liviu Tramudana, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa.

Faleza cazinoului a fost inaugurată la finalul anului trecut, după un proiect de renovare în care s-au investit 5 milioane de euro, bani europeni. Pe atunci, atât autorităţile, cât şi firma se lăudau cu rezultatul final.

Garanţia lucrării? Garanţia lucrării este 10 ani!”, declara Ilie Cioroiu, directorul firmei constructoare.

Mulțumesc constructorului, dirigintelui de santier, colegilor mei din cadrul Primăriei care au fost alături de echipa de proiect”, spunea și Ani Merlă, directorul Direcţiei de Programe şi Dezvoltare din Primăria Constanţa.

Entuziasmul edililor a dispărut treptat. Instituţia susţine că, în luna mai a acestui an, a sesizat constructorul că balustradele de pe faleză sunt ruginite, însă acesta nu a luat nicio măsură. Reprezentanţii companiei susţin că toate balustradele au fost schimbate şi spun că nu îşi explică acest accident.

Dacă anchetele Poliţiei şi Inspectoratului de Construcţii vor arăta că este responsabilă de producerea accidentului, firma riscă să fie amendată. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri