Sari la conținut
News Alert

ANM: Temperaturi de peste 30 de grade, în toată ţara, de duminică

 

În Muntenia, începând de duminică, vremea se va încălzi astfel că, în timpul săptămânii, va deveni călduroasă, local caniculară la câmpie, cu medii ale temperaturilor diurne de până la 34 de grade şi a celor nocturne de până la 18 grade.

În Dobrogea, vremea se va încălzi, astfel încât temperaturile diurne vor ajunge în medie la 30 de grade, iar cele nocturne la 20 de grade.

Săptămâna viitoare, în Moldova, vremea va deveni călduroasă, izolat caniculară, cu medii regionale ale temperaturilor diurne de până la 33 de grade şi a celor nocturne de până la 18 grade.

În Banat, vor fi medii regionale ale maximelor de 30 - 33 de grade, iar de miercuri vor fi maxime, în medie, în jurul valorii de 34 de grade. Temperaturile minime vor creşte la rândul lor până la valori medii de 18 - 19 grade. De luni până joi, sunt aşteptate averse în general slabe cantitativ.

Şi în Crişana, de miercuri, vor fi maxime, în medie regională, de 33 - 34 de grade. Media temperaturilor minime va fi de 17 - 18 grade. Săptămâna viitoare în Transilvania media temperaturilor maxime vor fi de 30 - 31 de grade, iar a celor minime, de 11 - 12 grade.

În Maramureş mediile regionale ale maximelor se vor situa în jurul a 32 de grade. Temperaturile nocturne vor ajunge până la medii de 15 - 16 grade.