Un arădean, felicitat de autorități pentru că a înapoiat un portofel cu bani

Data actualizării: Data publicării:
The Eurozone Crisis Deepens As Greece Attempts To Avoid Bankruptcy
Foto: Guliver/GettyImages

Un bărbat de etnie romă din municipiul Arad a găsit, luni după-amiază, un portofel în care erau euro şi lei, însumând aproximativ 1.300 de euro, pe care l-a dus la Poliţia Locală pentru a-l ajuta să-l găsească pe păgubit. Bărbatul nu a cerut nimic în schimbul gestului său, dar a spus că şi-ar dori ca proprietarul portofelului să facă o mică donaţie pentru copiii instituţionalizaţi din Arad.

The Eurozone Crisis Deepens As Greece Attempts To Avoid Bankruptcy
Foto: Guliver/GettyImages

Poliţiştii locali din Arad s-au declarat surprinşi de gestul bărbatului de etnie romă, care a găsit portofelul pe o stradă de lângă Piaţa Catedralei din oraş.

Într-un comunicat al Poliţiei Locale Arad se arată că bărbatul a venit la Serviciul de Ordine şi Linişte Publică pentru a declara că a găsit un portofel în care se aflau 650 de euro şi 2.934 de lei, respectiv o sumă totală de aproximativ 1.300 de euro, dar şi documente de identitate.

„Arădeanul nu a cerut nimic în schimb, dar şi-a manifestat dorinţa ca, în prag de sărbători, proprietarul portmoneului să facă o mică donaţie copiilor instituţionalizaţi din municipiu”, preciează comunicatul.

Cel care şi-a pierdut banii este un locuitor din satul Livada, aflat la câţiva kilometri de municipiul Arad. El a povestit că a făcut cumpărături în piaţă şi portofelul i-a alunecat din buzunar când a plecat spre maşină. Abia acasă a constatat pierderea portofelului, însă bărbatul nu mai spera să-şi recupereze banii şi actele. Câteva ore mai târziu, poliţiştii locali l-au contactat şi i-au înapoiat portmoneul.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri